cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Proiectoare cu LED >> Proiector cu LED 10W
oferta transport

Proiector cu LED

Cod: ii1

Specificatii tehnice:


Culoare:
Alb Cald, Alb Rece
Tensiune:
AC220V
Putere:
10 W
Luminozitate:
700 lm

Tip SMD: led tip 5630
Dispersor: clar
Iluminare (grade) :90
Dimensiuni (cm) :11.5 x 8.5 x 4.5
Material :aluminiu
Eficienta (lm/W) :70
CRI: >75
Clasa energetica: A
Inlocuieste becurile clasice cu 60-70 W.

Durata medie de utilizare 15-20.000 ore

Dimabil: NU
Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos, altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:   22,69 lei
27 lei

banner showroom
fisa tehnica

Rezultatele din fisa tehnica a produsului Proiector cu LED 10W au fost obtinute prin testarea unei mostre de produs din lot cu spectroradiometrie cu sfera integrata de 1.5m. Fisa tehnica contine datele tehnice in conformitate cu standardele europene EU 1194/2012.

Alte poze ale produsului Proiector cu LED:

Proiector cu LED Proiector cu LED

Corpuri destinate SPATIILOR PUBLICE:

Pentru spatiile comerciale sau iluminatul exterior trebuie sa va alegeti corpuri de iluminat cu LED puternice, cu diverse grade de protectie la umiditate si usor de instalat. Noi va aratam cum:

Proiectoare Albe
Proiectoare RGB
Fatade
Stradal
Plafon
Tuburi
Industrial

Prezentare Video Proiector cu LED

Sisteme de iluminat de mare putere folosite pentru iluminarea terenurilor de sport, depozitelor, tunelurilor, monumentelor istorice, parcarilor si iluminatul de supraveghere.

Avantajele Proiectoarelor cu LED - Economie de energie pana la 60% fata de lampile HID datorita raportului lm/W, durata de viata de min 50.000 h, fara mercur sau plumb sau emisii de radiatie UV, nu se incalzesc si sunt compatibile cu proiectoarele traditionale.

Accesorii pentru banda led

Pentru realizarea proiectelor dvs care includ iluminarea cu benzi LED, aveti nevoie de mai multe componente care va pot ajuta la o instalare usoara. Toate componentele le gasiti pe situl nostru www.iluminat-ieftin.ro in categoriile Benzi LED, Kit banda led, Alimentare LED.
Benzile LED de 12V se livreaza de catre producator in role de 5m lungime si se pot debita din 3 in 3 leduri (5 cm in zona de taiere).
Benzile LED de 220V se livreaza in role de 50m sau 100m si se debiteaza din m in m.
Pentru reconectarea benzilor LED de 12V, pe langa solutia cunoscuta de lipire cu cositor, va prezentam conectorii uzuali pentru montaj rapid. Benzile LED de 220V nu se pot cositori!

Conectorii sunt pentru fiecare tip de banda in parte si nu se potrivesc de la un tip la altul. Nu se pot utiliza conectori pentru banda led de 12V la benzile led de 220V chiar daca sunt de acelasi tip.
Pentru benzile led de 12V folosim conector dublu banda led iar pentru banda led 220V folosim conector dublu.


Pentru imbinarile la 90 grade avem de asemenea conectori diferiti pentru benzile led de 12V si benzile led 220V. Pentru banda led 12V avem conectorul la 90 grade iar pentru banda led 220V este modelul ii576.

Benzile led de 12v cu protectie la umiditate se pot reconecta cu conectori doar dupa indepartrea siliconului de protectie.


Cum instalez un tub LED PHILIPS

Inlocuirea tuburilor de neon cu tuburi cu LED reduce considerabil consumul de energie electrica, creste calitatea iluminatului si reduce oboseala datorata fenomenului de flicker al acestui tip de iluminat.
Oferta de tuburi cu LED este ridicata, existand mai multe modele si dimensiuni. Modelele cele mai cunoscute sunt T5 si T8.
Tuburile cu LED se fabrica urmarind standardele tuburilor cu neon existente sau vandute pana in acest moment. 30 cm, 60cm, 90cm, 120cm, 150cm. Producatorii au urmarit in acelasi timp sa asigure un nivel de iluminare similar cu tuburile cu neon pe tehnologia led, de aceea numarul de lumeni este asemanator.
Spre deosebire de tuburile cu LED obisnuite, PHILIPS a propus o solutie in care cumparatorul sa-si poata inlocui rapid tuburile existente cu noile tuburi cu led. Tuburile LED PHILIPS se livreaza cu un starter fals care va inlocui vechiul starter.


  1. Opriti alimentarea cu energie electrica.
  2. Scoateti vechiul tub cu neon din suport. Atentie , acest tub trebuie reciclat nu amestecat cu gunoiul menajer! Nu spargeti tubul !
  3. Scoateti starterul vechi.
  4. Montati starterul nou, furnizat de vanzator cu tubul led.
  5. Montati tubul led in suport.
  6. Reconectati lampa la instalatia electrica,

Kit banda LED RGB 10m

Kit pentru realizarea unui sistem de iluminare cu banda led RGB avand lungimea totala de 10m. 
Kitul banda led RGB 10m contine:
-2 role de banda led RGB pentru interior
-controler radio frecventa cu telecomanda 44 taste pentru 144W 
-sursa de alimentare de 150W.
Va recomandam montajul benzilor led RGB in paralel, din controler , nu in serie pentru a nu pierde din putere si implicit a avea culori diferite pe banda led.
Kitul nu contine cabluri electrice pentru sursa de alimentare led la 12V si nici intre controlerul RGB si sursa de alimentare LED  deoarece lasa clientului posibilitatea instarii la orice distanta intre componente.

Inainte de a incepe realizarea propriuzisa a proiectului va rugam sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:
-Masurati inca odata lungimea pe care doriti sa montati banda led.
-Identificati locul unde sunt cablurile de alimentare la 220v, si locul unde se va instala transformatorul din kit si masurati distanta intre ele pentru a achizitiona cablul electric(2x0.75 mm sau 3x0.75 daca exisa si impamantare).
-Verificati pe transformatorul din kit(sursa de alimentare led) locul de conectare la 220V.Doar in zona unde este marcat L,N,GND. Conectarea la 220V in celalalt capat al sursei (mrcat cu V+ si V-) va distruge sursa.
-Masurati distanta intre transformator si prima banda led pentru a va achizitiona si acest cablu electric(recomandat cablu pentru boxe).Va recomandam sa prelungiti alimentarea comtrolerului la 12V si nu firele de pe banda led!
-Conectati controlerul benzii led la sursa se alimentare 12V si o banda led rgb.Verificati buna functionare a celor 2 benzi led RGB inainte de a o monta in proiect.
-Perioada de proba cat timp banda este rulata pe rola cu care a fost livrata nu trebuie sa depaseasca 1 minut altfel riscati se se supraincalzeasca banda led si se va deteriora adezivul e pe banda led.
-Faceti proba intregului sistem inainte de montajul final respectand schema de mai jos.
KIT BANDA LED RGB MUZICAL 15M

Componentele kitului RGB sunt:

-3 benzi LED RGB pentru interior-5m.
-1 controler RGB cu telecomanda TOUCH si cu programe disco pentru muzica.
-sursa de alimentare led 250W.
-cablu RGB 4 fire-5m
-cablu jack pentru conectarea directa a sistemului audio la controler,
Desi geometric benzile led se vor monta in serie, fara intreruperi, ELECTRIC benzile led se vor monta in paralel nu in serie!

Inainte de a incepe realizarea propriuzisa a proiectului va rugam sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

-Masurati inca odata lungimea pe care doriti sa montati banda led.
-Identificati locul unde sunt cablurile de alimentare la 220v, si locul unde se va instala transformatorul din kit si masurati distanta intre ele pentru a achizitiona cablul electric(2x0.75 mm sau 3x0.75 daca exisa si impamantare).zona A
-Verificati pe transformatorul din kit(sursa de alimentare led) locul de conectare la 220V.Doar in zona unde este marcat L,N,GND. Conectarea la 220V in celalalt capat al sursei (mrcat cu V+ si V-) va distruge sursa.
-Tineti cont de locul de instalare al controlerului deoarece controlerul poate prelua prin microfonul incorporat zgomotul de fond transformandu-l in efecte luminoase. Daca acest lucru este greu de facut se va prelua semnalul audio prin cablul din kit direct la sistemul audio. Masurati distanta intre transformator si prima banda led pentru a va achizitiona si acest cablu electric(recomandat cablu pentru boxe).Va recomandam sa prelungiti alimentarea comtrolerului la 12V si nu firele de pe banda led! (zona B)
-Conectati controlerul benzii led la sursa se alimentare 12V si o banda led rgb.Verificati buna functionare a celor 3 benzi led RGB inainte de a o monta in proiect.
-Perioada de proba cat timp banda este rulata pe rola cu care a fost livrata nu trebuie sa depaseasca 1 minut altfel riscati se se supraincalzeasca banda led si se va deteriora adezivul e pe banda led.

-Faceti proba intregului sistem inainte de montajul final respectand schema de mai jos.Lampa LED industriala cu senzor de miscare si crepuscular

Lampa LED cu un unghi larg de difuzie a luminii datorita dispersorului din policarbonat care o transforma in solutia ideala de iluminare pentru hale industriale, parcari deschise sau subterane, precum și pentru incaperi mari de refrigerare.

Solutie de iluminat inteligent cu senzori incorporati si rezistenta ridicata la umiditate, praf, coroziune si variatii de temperatura. Lampa LED se poate monta pe pereti sau pe tavane de orice tip (aplicat sau suspendat la max 6m).
Eficienta sistemului de iluminat este de 100lm/W, factorul de putere 0.9, grad de protectie la umiditate IP65, durata medie de utilizare poate fi 100.000 h la temperatura 25C.

Senzorul de miscare si crepuscular se poate regla in functie de aplicatie. Senzorul are 3 reglaje- reglajul sensibilitatii detectiei (0.5m-10 m) , reglajul timpului de utilizare al lampii led dupa detectie (5s, 30s, 90s, 20min, 30min) si reglajul nivelului de iluminare la care lampa sa se aprinda  (2lux/10lux/30lux/50lux/dezactivat).

Scenariu de functionare este urmatorul:


Se poate dezactiva senzorul crepuscular pentru cazurile in care se doreste iluminarea zonei indiferent de nivelul de iluminare. Atentie, lampa va functiona doar la detectarea unei miscari si nu se poate seta sa functioneze permanent la lasarea intunericului!

Reglajul sensibilitatii senzorului de miscare al lampii LEDSenzorul de miscare functioneaza pe 5.8 Ghz, la montajul pe perete ofera un unghi de detectie de 150 grade iar la montajul pe tavan de 360 grade.

Nota: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Proiector cu LED 10W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Proiector cu LED 10W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Proiector cu LED 10W sunt valabile in limita stocului disponibil.

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2017 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms