cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Instalatii de Pom >> Instalatie de pom 2m cu 8 turturi
oferta transport

Instalatie de pom 2m cu 8 turturi

Cod: ii101

Specificatii tehnice:


Tensiune:
AC220V

Instalatie de pom cu 8 turturi de lungime 2m si alimentare la 220V. Turturii au efect de topire, lungime 20 cm, realizati din acril si au 80 LED.
Se pot interconecta mai multe instalatii pentru lungimi mai mari de instalare.
Culoare alb sau albastru.
Garantie: 2 ani
lipsa stoc
va rugam sa completati toate campurile de mai jos, altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

buton lipsa stoc
Pret [?]:   65,55 lei
78 lei

banner showroom

Becuri spoturi LED dimabile

Lampile reglabile au o pondere mare in orice casa pentru a recrea atmosfera dorita. Becurile LED dimabile ( becuri led reglabile)  reprezinta inlocuitorul ideal al becurilor incandescente si halogene atunci cand vine vorba despre calitatea luminii, compatibilitate si puterea luminii.
Becurile LED dimabile sunt becuri LED care sunt compatibile cu variatoare de tensiune clasice (tip TRIAC). Avantajul acestor tip de becuri LED este ca pot inlocui oricand un bec clasic GU10 sau G9 fara sa necesite nicio modificare a instalatiei electrice.
Becurile LED dimabile aflate in oferta noastra au fost testate si ofera stabilitate chiar si la tensiuni mici si isi pastreaza puritatea culorii.

Nota: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Instalatie de pom 2m cu 8 turturi - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Instalatie de pom 2m cu 8 turturi si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Instalatie de pom 2m cu 8 turturi sunt valabile in limita stocului disponibil.

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2018 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms