cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Panouri Solare >> Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3000W
oferta transport

Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A

Cod: ii1467

Specificatii tehnice:


Tensiune:

Putere:
3000 W

Invertor hibrid unda pura dedicat sistemelor fotovoltaice unde exista deja conectare la retea si se doreste implementarea unui sistem fotovoltaic pentru economisire. Se poate folosi si in sisteme fotovoltaice izolate prin montarea bancului de baterii pe 24V.
Caracteristica principala a acestui model de invertor este tensiunea de alimentare de la panourile fotovoltaice care poate fi de maxim 450V si functionarea fara baterii!
Invertorul hibrid cu regulator MPPT se poate conecta la retea dar nu poate injecta in retea surplusul de energie produsa de sistemul fotovoltaic.
Bancul de baterii este optional si pe 24V si se poate incarca din energia produsa de panourile fotovoltaice (prin regulator MPPT) sau din retea prin redresorul inclus.
Puterea maxima a panourilor fotovoltaice poate fi 4000W cu tensiunea de max 450V (sunt necesare minim 6 panouri de 260W) .
Reteaua este folosita pentru acoperirea consumului maxim.
Invertorul NU poate fi utilizat ca UPS decat cu baterii.
Software de monitorizare este inclus in pret.
Sistemul fotovoltaic care foloseste acest invertor hibrid trebuie dimensionat corect astfel incat productia fotovoltaica sa nu depaseasca consumul.
Odata cu depasirea consumului, sistemul va stoca excesul in baterie iar surplusul va fi pierdut.

Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos, altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:   2520,17 lei
2999 lei

download catalog

Nota: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3000W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3000W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3000W sunt valabile in limita stocului disponibil.

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2019 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms