cos de produse
0 produse = 0 lei
banner showroom


iluminat-ieftin.ro >> Iluminat Industrial LED >> Proiector LED suspendat 100W
OFERTA SPECIALA!
au mai ramas:
zile
0
6
ore
0
7
minute
4
7
secunde
5
4
oferta transport

Proiector LED suspendat

Cod: ii167

Specificatii tehnice:


Tensiune:
AC220V
Putere:
100 W
Luminozitate:
10000 lm

Corp de iluminat industrial cu LED de mare putere pentru montaj suspendat in hale de productie sau depozite pentru reducerea drastica a cheltuielilor de iluminat.
Sursa este un singur chip EPISTAR de 100W si dispersie de 120 grade

Iluminatul industrial este o componenta importanta in operarea halelor si depozitelor reprezentand cam 60% din factura de energie electrica. Costurile de iluminat industrial pot fi reduse substantial utilizand noua tehnologie LED care permite inlocuirea lampilor industriale traditionale cu lampi LED. Un iluminat industrial de calitate reduce costurile de operare, asigura comfortul si creste siguranta lucrului.
Dimabil: NU
Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos, altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

437,49 lei
524,99 lei
Pret [?]:   541,67 lei
650 lei

banner showroom

Corpuri destinate SPATIILOR PUBLICE:

Pentru spatiile comerciale sau iluminatul exterior trebuie sa va alegeti corpuri de iluminat cu LED puternice, cu diverse grade de protectie la umiditate si usor de instalat. Noi va aratam cum:

Proiectoare Albe
Proiectoare RGB
Fatade
Stradal
Plafon
Tuburi
Industrial

Nota: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Proiector LED suspendat 100W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Proiector LED suspendat 100W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Proiector LED suspendat 100W sunt valabile in limita stocului disponibil.

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2016 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms