cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Panouri Solare >> Regulator de incarcare MPPT 30A
oferta transport

Regulator de incarcare MPPT 30A

Cod: ii842

Specificatii tehnice:


Tensiune:
DC24V

Controler de incarcare MPPT cu design nou care integreaza toate cerintele unui sistem fotovoltaic cu baterii - Algoritm nou de calcul pentru eficientizarea incarcarii, afisaj LCD pentru monitorizarea parametrilor sistemului in timp real, posibilitatea de conectare a senzorului de temperatura pentru corectia incarcarii.
Telecomanda MT50 (optionala) se conecteaza pentru modificarea parametrilor functionali ai sistemului de iluminat conectat direct la controler sau a tipului de baterie folosit.
Eficienta de conversie 98% si eficiență de urmărire a punctului de putere( MPP) maxima 99.5 %.
Pornire manuala sau automata a corpului de iluminat pe 12/24V la lasarea intunericului, dar si programe pentru setarea timpului de iluminat intre 1 si 15h de la lasarea intunericului.
Pe 24V puterea maxima a panourilor 780W.

Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos, altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:   500 lei
595 lei

download catalog
fisa tehnica

Nota: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Regulator de incarcare MPPT 30A - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Regulator de incarcare MPPT 30A si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Regulator de incarcare MPPT 30A sunt valabile in limita stocului disponibil.

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2018 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms