cos de produse
0 produse = 0 lei
banner showroom


iluminat-ieftin.ro >> Cum Comand, Cum Platesc, Livrare, Garantie si Retur

Ne bucuram ca ati ajuns in aceasta sectiune. Inseamna ca solutiile prezentate v-au starnit interesul si va multumim.


Cum comand?

www.iluminat-ieftin.ro este un magazin online. Produsele aflate pe stoc se pot comanda online - direct de pe site - sau telefonic - prin intermediul unui reprezentant de vanzari. Pentru rapiditatea inregistrarii comenzilor nu va solicitam sa va creati un cont, datele dvs vor fi introduse doar in ultima parte a comenzii dupa "finalizare Comanda".

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care va intereseaza, selectati produsul apasand "Detalii produs". Pentru a cumpara acel articol, trebuie sa folositi meniul urmator :

cum comand

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

cum comand

Prin apasarea butonului "Finalizeaza Comanda" va trebui sa introduceti detaliile de livrare si datele de facturare pentru intocmirea documentelor care vor insoti produsele.

Dupa apasarea butonului "Trimite Comanda" veti primi pe emailul de contact confirmarea comenzii cu detaliile de livrare. Va rugam sa le verificati. Daca exista probleme legate de comanda realizata, va rugam sa ne contactati - prin email sau telefonic - pentru modificarile dorite.


CUM SE LIVREAZA?

Produsele comandate se livreaza la nivel national prin curier - Urgent Curier sau Fan Courier.

Puteti opta si pentru deschiderea coletului la livrare. Costul suplimentar de expeditie daca doriti deschiderea coletului este de 2 lei. In cazul in care refuzati primirea coletului nu aveti nicio obligatie financiara fata de noi.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

banner transport

Comenzile din Bucuresti beneficiaza de transport gratuit sau le puteti ridica din showroom a doua zi daca ati solicitat acest lucru in comanda. Daca sunteti din Bucuresti si ati optat si pentru deschiderea coletului costul va fi de 2 lei/ livrare.

Pentru acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta. Le puteti ridica GRATUIT din showroom.

Pentru comenzile din tara, indiferent de valoare sau de acoperirea firmei de curierat, costul transportului este FIX in valoare de 15 lei/colet TVA inclus. Daca sunteti din provincie si ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare costul va fi de 17 lei/expeditie.

Pentru acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta. Se vor calcula taxele de transport in functie de localitate si greutatea coletului.


CUM PLATESC?

Pentru plata produselor comandate va oferim mai multe variante:

 • Plata cu cardul in showroom.
 • Plata cu cardul online a comenzilor confirmate de Habitat Energy pe baza facturii primite.
 • Plata ramburs prin Urgent Curier sau Fan Courier.
 • Plata cu OP pentru comenzi speciale sau pentru comenzi care depasesc valoarea de 2.000 RON (dupa confirmarea disponibilitatii stocului de catre un angajat Habitat Energy)
 • Plata prin Trezoreria Statului (dupa confirmarea disponibilitatii stocului de catre un angajat Habitat Energy)

Comenzile speciale se deruleaza doar pe baza acceptarii mostrelor si a unui avans de 30%.

In cazul platilor cu OP sau prin Trezoreria Statului, marfa se livreaza dupa confirmarea platii in banca.

Puteti achita marfa cash doar in cazul livrarilor prin Curier.


GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie pe baza certificatului de garantie al Habitat Energy pe care il veti gasi in coletul expediat de noi. Produsele sunt fabricate China iar prin certificatul de garantie - Habitat Energy isi asuma buna functionare a produsului pe perioada de garantie indiferent de furnizor.

Serviciul de garantie "Pick-up & Return" este unic pentru produsele cu LED deorece va asiguram gratuitatea ridicarii si returnarii produsului indiferent de locatia dvs.

Acest serviciu este valabil doar daca:

 • Utilizati curierii agreati - Urgent Curier sau Fan Courier.
 • Sunt respectate conditiile din Certificatul de garantie.
 • Produsul este insotit de documente / ambalaj care atesta achizitia produsului de la www.iluminat-ieftin.ro
 • Produsul este intact si nu s-a incercat repararea lui pe cont propriu.

Pentru solutionarea rapida a sesizarilor apasati AICI


RETURNAREA PRODUSELOR

Dreptul de Retur in 30 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.iluminat-ieftin.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie sa trimiteti un email cu datele dvs pentru identificare, cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Comenzile speciale realizate pe baza mostrelor nu se pot returna.

Returul produselor se poate face DOAR prin serviciul de curierat Urgent Curier sau Fan Courier.

Puteti solicita returnarea produsului daca:

 • Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site:
  Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se stabileste inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Habitat Energy.
 • Produsele sunt nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari:
  Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
 • Produsele v-au fost livrate gresit:
  Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Habitat Energy.

Pentru solutionarea rapida a sesizarilor apasati AICI


ATENTIE:

Habitat Energy nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele comandate si instalate neconform specificatiilor tehnice si nu va restitui contravaloarea acestor produse. De asemenea nu acceptam la retur produsele decat in starea in care au fost primite (in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale) si nici produsele din categoria comenzi speciale (produse care nu au fost pe stoc si au fost aduse la cererea clientului).

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2016 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms