cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Informatii Utile LEDuri

INFORMATII UTILE LEDuri

Va punem la dispozitie cateva articole interesante - informatii utile despre produsele LED pe care le comercializam: becuri cu led, benzi led, proiectoare cu led, spoturi led, tuburi cu led.


Cele mai eficiente becuri cu LED

Cele mai eficiente becuri cu LED

In urma masuratorilor realizate prin spectroradiometrie cu sfera integrata de 1,5 m va putem prezenta topul celor mai eficiente becuri cu LED, mai exact numarul de lumeni/Watt (lm/W).

mai mult


spectroradiometrie

Masurarea performantelor sistemelor LED prin spectroradiometrie

Concurenta intre producatorii de leduri a determinat afisarea unor performante mai bune decat cele reale.In continuare va prezentam singura metoda prin care puteti masura performantele reale ale corpurilor de iluminat metoda prin spectroradiometrie cu sfera integrata.

mai mult


Inlocuirea plafonierelor clasice cu plafoniere cu LED

In acest articol ne propunem sa analizam ce solutii va ofera situl iluminat ieftin daca doriti sa reduceti consumul de energie electrica al lampilor incastrate in tavanele casetate, solutia de iluminat cea mai des intalnita in spatiile de birouri sau micile magazine.

mai mult


Accesorii pentru benzile LED

Pentru realizarea proiectelor dvs care includ iluminarea cu benzi LED, aveti nevoie de mai multe componente care va pot ajuta la o instalare usoara. Toate componentele le gasiti pe situl nostru www.iluminat-ieftin.ro in categoriile "Benzi LED", "Kit banda led", "Alimentare LED".

mai mult


Alimentare benzi LED RGB cu lungimi intre 5 si 50m

O problema aparuta des in realizarea proiectelor de iluminat cu led este modul de alimentare al benzilor led RGB de lungimi mari. Din punct de vedere al modului de alimentare, benzile led RGB sunt de2 tipuri: banda led RGB alimentata la 12V care este livrata la role de 5m si banda led RGB de 220V livrata de producator la role de 50m.

mai mult


Solutii de iluminat cu benzi led RGB

Benzile led tip RGB au proprietatea unica fata de restul tipurilor de benzi led de a reda mai multe culori in functie de tensiunea aplicata prin intermediul unui programator (controller RGB). Dupa modul de alimentare, benzile RGB sunt de tip 12V, 24V si 220V. Benzile led RGB de 220V au avantajul instalarii fara a mai necesita transformatoare 220V-12V...

mai mult


Becurile cu LED se incalzesc? Cat de mult?

Becurile cu LED sunt cele mai eficiente sisteme de iluminat fabricate pana in acest moment. Becurile cu LED care folosesc in special powerled produc lumina la temperaturi mult mai scazute decat becurile incandescente sau cele economice. Cele mai fierbinti zone ale unui bec cu LED sunt la 50% din temperatura unui bec incandescent sau cu 20% mai scazuta decat a unui bec economic.

mai mult


Deosebirea intre benzile led 3528, 5050 si 3014

In momentul cand ai decis ca vrei sa folosesti benzile cu led in proiectul tau probabil ca nu te-ai gandit ca vei intalni multe notiuni noi care iti vor face alegerea dificila. Toti producatorii de benzi cu led folosesc aceasta terminologie si dorim sa te ajutam in alegerea benzilor explicand aceasta codificare.

mai mult


Cum alegem sursele de alimentare

pentru BENZI LED de lungimi mari

Principala problema este pierderea de tensiune in banda LED la distante mari fata de sursa de alimentare.LED urile necesita o alimentare la 12V si datorita pierderii de tensiune va apare fenomenul de dimare spre capat, ledurile din acea zona luminand mai slab decat cele din apropierea sursei si aparand o uzura mai rapida a lor.

mai mult


BENZI CU LED - INFORMATII UTILE

Benzile cu led sunt produsul cu cele mai multe aplicatii din categoria corpuri de iluminat cu led. In functie de aplicatie, inainte de cumparare este util sa stii: Modelul de led folosit, Numarul de leduri/m si orientarea lor pe banda, Culoarea benzii led, Protectia la umiditate - gradul IP, Tensiunea de alimentare, Posibilitatea de control a intensitatii luminoase (dimare) si controlere.

mai mult


BECURI CU LED

MODELE CONSTRUCTIVE, ECHIVALENTE:

Decizia de a achizitiona becuri cu LED este in primul rand motivata de eficienta energetica a tehnologiei LED. Producatorii de becuri cu LED furnizeaza informatii despre consumul becului in W dar si al numarul de lumeni al becului cu LED (cantitatea de lumina emisa de bec).

mai mult


AVANTAJELE LED-URILOR IN CRESTEREA PLANTELOR

Becurile normale folosite in cresterea plantelor consuma intre 100W si 1000W. Becurile LED pentru Cresterea Plantelor folosesc maxim 10W - ceea ce le face cele mai eficiente produse de iluminat disponibile pe aceasta piata. LED-urile pentru cresterea plantelor sunt perfecte pentru a fi folosite in conjunctura cu energia solara sau eoliana.

mai mult


COSTUL INLOCUIRII UNUI BEC PENTRU SPOT CU LED

Este important de stiut ca doar spoturile LED produse cu noua tehnologie cu leduri de mare putere pot avea acelasi flux luminos (450lm) cu spoturile incandescente. Trebuie stiut acest lucru deoarece inca se mai gasesc pe piata becuri cu LED folosind tehnologia veche si cu flux luminos foarte scazut (150-250lm).

mai mult


facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2017 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms