cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Livrare

Livrare


Produsele comandate se livreaza la nivel national prin curier - Urgent Curier, Fan Courier.

Puteti opta si pentru deschiderea coletului la livrare. Costul suplimentar de expeditie daca doriti deschiderea coletului este de 2 lei. In cazul in care refuzati primirea coletului nu aveti nicio obligatie financiara fata de noi.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

banner transport

Termene de livrare prin Curier:

Comenzile lansate pana la ora 12 a unei zile lucratoare (Luni-Vineri) se vor livra prin curier in ziua urmatoare (inclusiv Sambata).

Comenzile lansate dupa ora 12 se vor ambala in ziua urmatoare.

Comenzile lansate in intervalul Vineri (dupa ora 12) - Luni (pana la ora 12) se vor ambala Luni si se vor livra prin curier Marti.


Ridicarea produselor de la Showroom:

Puteti ridica produsele comandate de la Showroom - Bucuresti (in HD Mall, Bulevardul Ghencea 126-132) sau Cluj-Napoca (in Auchan Iris, Bulevardul Muncii 1-15). In acest caz nu se adauga costuri suplimentare de transport iar plata se poate face in avans prin OP sau CARD ONLINE. In Bucuresti plata se poate face si in NUMERAR la ghiseul Bancii Transilvania (din incinta HD Mall).

NU se pot face plati in NUMERAR sau cu CARDUL BANCAR direct in Showroom!

Produsele se pot ridica de la Showroom doar daca specificati acest lucru in comanda dvs si dupa confirmarea sosirii lor in Showroom de catre un reprezentant de vanzari.


Livrare Bucuresti:

Comenzile livrate in Bucuresti au urmatoarele costuri de transport:

  • cost transport = GRATUIT pentru ridicare din Showroom.
  • cost transport = GRATUIT prin Curier indiferent de greutate pentru comenzile PESTE 70 de lei. Daca ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare, costul va fi de 2 lei/livrare.
  • cost transport = 15 lei prin Curier pentru comenzile din Bucuresti SUB 70 de lei. Daca ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare, costul va fi de 17 lei/livrare (15+2 lei).

Pentru panourile fotovoltaice, acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta. Le puteti ridica GRATUIT din Showroom.


Livrare Cluj-Napoca:

Comenzile livrate in Cluj-Napoca au urmatoarele costuri de transport:

  • cost transport = GRATUIT pentru ridicare din Showroom.
  • cost transport = 15 lei prin Curier. Daca ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare, costul va fi de 17 lei/livrare (15+2 lei).

Pentru panourile fotovoltaice, acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta. Le puteti ridica GRATUIT doar din Showroom Bucuresti.


Livrare in Romania:

Pentru comenzile din tara, indiferent de valoare sau de acoperirea firmei de curierat, costul transportului este FIX:

  • cost transport = 15 lei prin Curier. Daca ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare, costul va fi de 17 lei/livrare (15+2 lei).

Pentru panourile fotovoltaice, acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta. Se vor calcula taxele de transport in functie de localitate si greutatea coletului. Lungimea maxima a stalpilor de iluminat stradal care pot fi livrati prin curier este de 7m.


Urmarire AWB:

Fan Courier: http://www2.fancourier.ro/awb-tracking/

Urgent Curier: https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2019 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms