cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Livrare

Livrare


Produsele comandate se livreaza la nivel national prin curier - Urgent Curier, Fan Courier sau Dragon Star.

Puteti opta si pentru deschiderea coletului la livrare. Costul suplimentar de expeditie daca doriti deschiderea coletului este de 2 lei. In cazul in care refuzati primirea coletului nu aveti nicio obligatie financiara fata de noi.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

banner transport

Ridicarea produselor de la showroom:

Puteti ridica produsele comandate de la showroom- Bucuresti (in HD Mall, Bulevardul Ghencea 126-132) sau Cluj-Napoca (in Auchan Iris, Bulevardul Muncii 1-15). In acest caz nu se adauga costuri suplimentare de transport iar plata se poate face in avans prin OP sau CARD ONLINE. In Bucuresti plata se poate face si in NUMERAR la ghiseul Bancii Transilvania (din incinta HD Mall).

NU se pot face plati in NUMERAR sau cu CARDUL BANCAR direct in showroom!

Produsele se pot ridica de la showroom doar daca specificati acest lucru in comanda dvs si dupa confirmarea sosirii lor in showroom de catre un reprezentant de vanzari.


Livrare Bucuresti:

Comenzile din Bucuresti beneficiaza de transport gratuit sau le puteti ridica din showroom a doua zi daca ati solicitat acest lucru in comanda. Daca sunteti din Bucuresti si ati optat si pentru deschiderea coletului costul va fi de 2 lei/ livrare.

Pentru acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta. Le puteti ridica GRATUIT din showroom.


Livrare Cluj-Napoca:

Comenzile din Cluj-Napoca le puteti ridica fara costuri de transport din showroom a doua zi daca ati solicitat acest lucru in comanda.

Pentru acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta. Le puteti ridica GRATUIT doar din showroom Bucuresti.


Livrare in Romania:

Pentru comenzile din tara, indiferent de valoare sau de acoperirea firmei de curierat, costul transportului este FIX in valoare de 15 lei/colet TVA inclus. Daca ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare costul va fi de 17 lei/expeditie.

Pentru acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta. Se vor calcula taxele de transport in functie de localitate si greutatea coletului.


Urmarire AWB:

Fan Courier: http://www2.fancourier.ro/awb-tracking/

Urgent Curier: https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2018 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms