cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate


Protejarea sigurantei si securitatii datelor dvs. personale este importanta pentru noi. Activitatile desfasurate de Habitat Energy prin siteul www.iluminat-ieftin.ro sunt in conformitate cu legislatia aplicabila referitoare la protectia sigurantei datelor si la securitatea acestora.

Ca urmare a desfasurarii prezentei activitati de vanzare, prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la clientii sai a datelor personale necesare executarii contractului incheiat intre parti si se obliga sa respecte dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele astfel obtinute de catre societate vor fi stocate in baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.De asemenea, pentru executarea contractului incheiat intre parti, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat, care va livra produsele. Datele introduse in timpul procedurii de comanda sunt necesare pentru evidenta comenzilor, completarea facturii si expedierea produselor comandate. Odata cu citirea si acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti de acord ca datele furnizate de Dumneavoastra sa fie folosite pentru intocmirea documentelor de vanzare (factura etc.), a documentelor de expediere (eticheta colet, etc.).

HABITAT ENERGY figureaza ca operator de date personale in curs de inregistrare la ANSPDCP: 231002350956

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2018 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms