cos de produse
0 produse = 0 lei
banner showroom


iluminat-ieftin.ro >> Termeni si Conditii

TERMENI si CONDITII

HABITAT ENERGY SRL din Bucuresti cu datele

RO 24329885
J40/13722/2008

este proprietar si administrator al magazinului online www.iluminat-ieftin.ro. Continutul acestui site (informatii, fotografii, fise tehnice, programe de simulare folosite, logo-ul si sloganul firmei) este proprietate a firmei HABITAT ENERGY SRL dar si a furnizorilor sai si este aparat de legea dreptului de autor, neputand fi reproduse fara acordul sau. Folosirea fara drept a oricarui element se pedepseste conform legii.

Proprietarul magazinului are dreptul de a face modificari ale acestor informatii fara o notificare in prealabil.


Situl www.iluminat-ieftin.ro este modalitatea prin care HABITAT ENERGY , denumita furnizor, vinde sau distribuie produse si servicii catre client denumit Beneficiar.


Obligatia Furnizorului

 • Furnizorul are obligatia de a prezenta produsele comercializate si cu preturile aferente
 • De a trimite o copie a comenzii pe emailul Beneficiarului pentru confirmarea preturilor si produselor.
 • Comanda se considera contract la distanta.
 • De a prelucra, pastra si proteja datele cu caracter personal al Beneficiarului. Datele personale vor fi doar subiectul tranzactiei comerciale insemnanad comunicare directa, facturare si livrare prin curier.
 • De a receptiona, prelucra orice comanda valida (care contine datele de identificare corecte ale Beneficiarului) si informa Beneficiarul asupra lipsei stocului sau a altei date de livrare.
 • Beneficiarul se oblige sa puna la dispozitia Beneficiarului serviciul de Sesizari si de a rezolva in cel mai scurt timp posibil aceste neconformitati.
 • Furnizorul nu isi asuma neconfomitatile ce apar datorita solicitarilor ambigue ale Beneficiarului, nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat produsul si functionalitatea lui, obiecte care apar in fotografii cu rol de sugestie pentru o mai buna intelegere a functionalitatii produselor, defectiunile provocate intentionat sau neintentionat de Beneficiar prin nerespectarea conditiilor de montaj si utilizare sau fara acordul scris al Furnizorului, intarzierilor la livrare ale curierului desemnat pentru livrarea marfurilor datorate curierului sau a datelor furnizate eronat de catre Beneficiar.
 • Furnizorul comercializeaza produsele in limita stocurilor existente sau a stocurilor existente la furnizorii sai si nu poate fi facut raspunzator de nerespectarea termenelor de livrare de catre furnizorii sai.
 • Furnizorul isi asuma dreptul de a nu livra comenzi Beneficiarului fara a motiva aceasta alegere si instiintand Beneficiarul prin email.

Beneficiarul are obligatia sa:

 • furnizeze detalii complete si corecte despre datele de facturare si modalitatea de livrare.
 • sa solicite informatii suplimentare prin email sau telefonic despre caracteristicile produselor, starea comenzii, valoarea finala a comenzii, instalarea urmand sa fie realizata de catre electricieni autorizati.
 • sa achite contravaloarea comenzii acceptate prin OP, ramburs sau card.
 • sa verifice starea coletelor in momentul receptiei de la firma de curierat.
 • sa pastreze documentele care insotesc marfa in vederea garantiei sau denuntarii unilaterale.
 • Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 30 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii lor de catre consummator.
 • Beneficiarul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse achizitionate din showroom sau executate dupa specificatiile Beneficiarului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
 • Beneficiarul care isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului are urmatoarele obligatii:
  • Produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, in ambalajul original, in perfecta stare de functionare.
  • Toate obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre Beneficiar, Furnizorul are obligatia sa ramburseze sumele platite de Beneficiar fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Beneficiar.

Valoarea obligatiilor banesti ale Furnizorului fata de Beneficiar nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Beneficiarul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.


Magazinul online functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman.Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.Curierat

Firma de curierat presteaza un serviciu, adica preia coletul de la furnizor si il preda personal destinatarului, la adresa indicate in comanda sau stabilite de comun acord.

Pe timpul transportului, coletul este asigurat. Pentru deteriorari, distrugeri sau pierderi firma de curierat va acorda despagubiri egale cu valoarea din factura.

Termenul de livrare este in mod uzual intre 24-48 ore, dar poate fi marit din cauza unor factori exteriori : conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc.Angajamentul Habitat Energy referitor la Politica de securitate a datelor

Protejarea sigurantei si securitatii datelor dvs. personale este importanta pentru noi. Activitatile desfasurate de Habitat Energy prin situl www.iluminat-ieftin.ro sunt in conformitate cu legislatia aplicabila referitoare la protectia sigurantei datelor si la securitatea acestora.

Ca urmare a desfasurarii prezentei activitati de vanzare, prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la clientii sai a datelor personale necesare executarii contractului incheiat intre parti si se obliga sa respecte dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele astfel obtinute de catre societate vor fi stocate in baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.De asemenea, pentru executarea contractului incheiat intre parti, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat, care va livra produsele. Datele introduse in timpul procedurii de comanda sunt necesare pentru evidenta comenzilor, completarea facturii si expedierea produselor comandate. Odata cu citirea si acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti de acord ca datele furnizate de Dumneavoastra sa fie folosite pentru intocmirea documentelor de vanzare (factura etc.), a documentelor de expediere (eticheta colet, etc.).

HABITAT ENERGY figureaza ca operator de date personale in curs de inregistrare la ANSPDCP: 231002350956Angajamentul Habitat Energy referitor la regimul Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE)

SC HABITAT ENERGY SRL este inscrisa la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice, avand numarul de inregistrare RO - 2016-EEE

Conform prevederilor OUG nr.5 / 2 apr. 2015, va informam ca taxa de Timbru Verde este inclusa in pretul de vanzare.

Timbrul verde reprezinta contributia consumatorilor pentru acoperirea costurilor procesului de colectare si reciclare a DEEE ; el nu este reprezentat printr-un marcaj si nu e materializat asa cum sunt timbrele care se aplica in industria bauturilor alcoolice sau a tutunului.

Conform Anexei 3 din OUG 5/2015 Taxa de Timbru Verde este de 0,75 lei+TVA / produs

Beneficiarul (adica dvs) are OBLIGATIA DE A NU COLECTA deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) impreuna cu deseurile municipal nesortate (conform ART 9, aliniat 5). Magazinul nostru este inscris in Asociatia Recolamp si va pune la dispozitie GRATUIT predarea DEEE la punctul de lucru al firmei noastre, HABITAT ENERGY SRL, Blv.Ghencea nr.126-132, in incinta Home&Design Mall, Magazinul Nr.98.

Marcajul care VA OBLIGA sa predati aceste deseuri la punctele de colectare este individualizat prin urmatoarea pictograma.In cazul in care nu doriti ca prezentele Termeni si Conditii sa va fie aplicabile, va rugam sa parasiti acum site-ul. HABITAT ENERGY isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.


Va multumim,

HABITAT ENERGY

Solutii integrate, sustenabilitate si inovatie.
facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2017 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms