cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Gadget LED >> Lampa UV-C germicida cu ozonificare 38W
OFERTA SPECIALA!
au mai ramas:
zile
0
3
ore
1
4
minute
2
8
secunde
5
4
oferta transport
oferta easybox

Lampa UV-C germicida cu ozonificare 38W

Cod: ii2263

Specificatii tehnice:


Tensiune:
220V
Putere:
38 W

Informatii generale:

Pe durata utilizarii lampii, in spatiul respectiv nu trebuie sa se afle oameni, animale sau plante. Expunerea la raze UV-C este daunatoare si poate avea consecinte grave pe termen lung. Dupa terminarea ciclului de functionare al lampii, incinta trebuie bine aerisita timp de 30 de minute,

Lampa dezinfectanta destinata uzului casnic cu tehnologie UV-C si ozonificare, asigura dezinfectarea completa a unui spatiu de pana la 20-25 de metri patrati, eliminand virusurile si bacteriile.
Razele UV omoara instantaneu bacteriile, in timp ce tehnologia cu ozon curata si purifica spatiul.

Q:Unde pot afla mai multe informatii despre aceasta tehnologice de igienizare?
A: Tehnologia UV-C este folosita de foarte mult timp in domeniul igienizarii.

Q:Ce certificari are produsul?
A:Certificare CE si EMC. Nu sunt rapoarte de incercari medicale.

Q:In timpul functionarii lampii poti sta in camera?
A: In timpul functionarii lampii nu vor fi in incapere oameni, animale sau plante. Datorita ozonului, se va patrunde in camera doar dupa aerisirea incaperii.

Q: cum functioneaza ozonul?
A:Ozonul este al treilea atom de oxigen si este extrem de reactiv. Acest atom se atașează de moleculele de miros sau de alţi contaminanţi cum ar fi bacteriile sau virușii, care fac contact cu ozon și structura lor chimică este schimbată. Procesul se numește oxidare.
Ozonul in esență, revine la oxigen după ce este folosit. Acest lucru face ca ozonul să fie un oxidant 100% ecologic. Ozonul este cel mai puternic element de purificare a poluanţilor pe care omul îl are la dispoziţie anihilează toxinele din aer (nitrați, sulfați, emisiile auto și multe altele) și face aerul respirabil.

Cu ozon, bacteriile, virușii,ciupercile, mucegaiul, mirosurile nu sunt pur și simplu mascate sunt structural distruse.

Q:Este o lampa cu led?
A: Nu este o lampa cu LED ci o lampa cu Hg

Q:Ce functii are telecomanda?
A: Telecomanda este singurul mod de pornire si are si 3 timpi de functionare presetati. 15min, 30min, 60min.

Q:Telecomanda are baterii in cutie?
A: Nu are baterie, este o baterie cu dimensiune speciala.

Q:Cand este eficienta maxima a lampii?
A: Lampa functioneaza foarte bine in zone cu putine obstacole iar ca sa aiba un efect semnificativ si ozonul, va trebui sa mentineti incaperea neventilata inca 30 min si apoi sa o ventilati inca 30 min pt a putea relua activitatea in camera.

Q:Daca lumina UV-C este invizibila de ce lampa are o lumina albastruie in functionare?
A:Tubul produce mai multe frecvente in reactia mercurului nu doar cea de 253.7nm. De exemplu frecventa de 185nm produce ca efect secundar si ozonul din camera.

Q:Pot plasa oriunde lampa daca igienizez textile?
A:Obiectele textile aflate in imediata apropiere se pot decolora.

Q:Care este durata de utilizare a produsului?
A:Estimat de producator 4000h


Garantie: 2 ani
lipsa stoc
va rugam sa completati toate campurile de mai jos, altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

buton lipsa stoc
184,03 lei
219 lei
Pret [?]:   478,99 lei
570 lei
include taxa verde

Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
suport tehnic: 0722 949 717
sesizari: 0730 615 794

banner revanzatori

Alte poze ale produsului Lampa UV-C germicida cu ozonificare:

Lampa UV-C germicida cu ozonificare Lampa UV-C germicida cu ozonificare Lampa UV-C germicida cu ozonificare Lampa UV-C germicida cu ozonificare

Alege FORMA potrivita:

O caracteristica importanta a becurilor cu LED este directionalitatea luminii, parametru influentat de forma becului.

becuri LED clasiceClasic
Corn
Lumanare
Economic
Spot
Aplica
Plafoniera

Lampi UV-C cu ozonificare

Lampile germicide emit radiatii in portiunea UV-C a spectrului ultraviolet (UV), care include lungimi de unda cuprinse intre 100 si 280 nanometri (nm). Lampile sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii in care dezinfectarea este preocuparea principala, inclusiv purificarea aerului si a apei, alimente si protectia bauturilor si sterilizarea instrumentelor sensibile, cum ar fi instrumentele medicale.
Lumina germicida distruge capacitatea bacteriilor, virusurilor si a altor agenti patogeni de a se inmulti cu dezactivarea capacitatilor lor de reproducere. Bacteria medie poate fi ucisa in 10 secunde la o distanta de 6 inci fata de lampa. Lungimea de unda cu cea mai mare eficacitate este de 253,7 nm, care defineste categoria lampilor germicide cu lungimea de unda optimizata pentru o absorbtie maxima de acizii nucleici. Lampile germicide care genereaza lungimi de unda energetice mai scurte de 250 nm (in special 185 nm) sunt foarte eficiente in producerea de ozon, ceea ce este necesar pentru anumite aplicatii pentru oxidarea compusilor organici.

 2. Instructiuni de siguranta.
Lampa dezinfectanta destinata uzului casnic cu tehnologie UV-C si ozonificare, asigura dezinfectarea completa a unui spatiu de pana la 20-25 de metri patrati, eliminand virusurile si bacteriile.
Razele UV omoara instantaneu bacteriile, in timp ce tehnologia cu ozon purifica spatiul.
Pe durata utilizarii lampii, in spatiul respectiv nu trebuie sa se afle oameni, animale sau plante. Expunerea la raze UV-C este daunatoare si poate avea consecinte grave pe termen lung. Dupa terminarea ciclului de functionare al lampii, incinta trebuie bine aerisita timp de 30 de minute,
Radiatia UV-C folosita la majoritatea becurilor germicide este daunatoare atât pielii cât si ochilor.
Efectele asupra pielii sunt de doua tipuri: acute si cronice.Efectele acute apar in câteva ore de la expunere, in timp ce efectele cronice sunt de lunga durata.Efecte cronice includ imbatrânirea accelerata a pielii si cancerul de piele.
Asupra vederii, radiatia UV este absorbita in straturile exterioare ale ochiului – corneea si conjunctiva. Supraexpunerea duce la o inflamatie temporara, in principal a corneei, cunoscuta sub numele de fotocheratita. Expunerea cronica duce la un risc crescut de anumite tipuri de cataracta oculara.
Expunerea ar trebui sa fie redusa pe cât posibil iar lucrul neprotejat chiar si pentru câteva minute poate provoca vatamari.
De asemenea, riscurile potentiale cauzate de expunerea la cantitati excesive de ozon sau lumina UV, asa cum este descris mai sus, includ iritatii la aparatul respirator (adica nas, gât si plamâni), in special pentru cei care au sensibilitate respiratorie, cum ar fi astmul sau alergiile.


Va recomandam :
-Pregatiti camera care urmeaza sa fie dezinfectata prin folosirea lampilor UV eliminand din incapere plante si animale,
-Pozitionati lampa in incapere cat mai apropiat de zonele care necesita sterilizare.
-Modelul de baterie folosit este un factor de protectie impotriva utilizarii de catre persoanele neinstruite.
-Seetati timpul de lucru si evitati contactul vizual cu lampa UV in functiune.
-Daca este o incinta folosita de mai multe persoane neinstruite , folositi la intrare semnalizare adecvata pe perioada functionarii lampii uv.
-In incaperi cu umiditate ridicata de peste 70% eficienta lampii scade foarte mult.
-In eventualitatea ca tubul principal va fi deteriorat, trebuie sa manipulati cu grija resturile si sa ventilati camera deoarece contin urme de mercur. Contactati o firma specializata in colectarea deseurilor si spalati va intens pe maini dupa manipularea deseurilor. Nu folositi un aspirator clasic.
-Ventilati incinta corespunzator dupa utilizarea lampii pana la eliminarea ozonului.
-Scoateti bacteria telecomenzii dupa utilizare pentru a preveni folosirea neautorizata.Nota: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Lampa UV-C germicida cu ozonificare 38W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Lampa UV-C germicida cu ozonificare 38W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Lampa UV-C germicida cu ozonificare 38W sunt valabile in limita stocului disponibil.

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2021 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms