cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro > Informatii Utile LED >> Lampa LED industriala cu senzor de miscare si crepuscular

Lampa LED industriala cu senzor de miscare si crepuscular

Lampa LED cu un unghi larg de difuzie a luminii datorita dispersorului din policarbonat care o transforma in solutia ideala de iluminare pentru hale industriale, parcari deschise sau subterane, precum și pentru incaperi mari de refrigerare.

Solutie de iluminat inteligent cu senzori incorporati si rezistenta ridicata la umiditate, praf, coroziune si variatii de temperatura. Lampa LED se poate monta pe pereti sau pe tavane de orice tip (aplicat sau suspendat la max 6m).
Eficienta sistemului de iluminat este de 100lm/W, factorul de putere 0.9, grad de protectie la umiditate IP65, durata medie de utilizare poate fi 100.000 h la temperatura 25C.

Senzorul de miscare si crepuscular se poate regla in functie de aplicatie. Senzorul are 3 reglaje- reglajul sensibilitatii detectiei (0.5m-10 m) , reglajul timpului de utilizare al lampii led dupa detectie (5s, 30s, 90s, 20min, 30min) si reglajul nivelului de iluminare la care lampa sa se aprinda  (2lux/10lux/30lux/50lux/dezactivat).

Scenariu de functionare este urmatorul:


Se poate dezactiva senzorul crepuscular pentru cazurile in care se doreste iluminarea zonei indiferent de nivelul de iluminare. Atentie, lampa va functiona doar la detectarea unei miscari si nu se poate seta sa functioneze permanent la lasarea intunericului!

Reglajul sensibilitatii senzorului de miscare al lampii LEDSenzorul de miscare functioneaza pe 5.8 Ghz, la montajul pe perete ofera un unghi de detectie de 150 grade iar la montajul pe tavan de 360 grade.
facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2020 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms