cos de produse
0 produse = 0 lei
visa mastercard

banner showroom

iluminat-ieftin.ro >> Cum Platesc?

Cum Platesc?


Pentru plata produselor comandate va oferim mai multe variante:

  • Plata cu cardul online (pentru comenzile confirmate de Habitat Energy pe baza facturii primite). Procesarea datelor de card se face prin ING Bank.
  • Plata ramburs prin Fan Courier, Urgent Curier, Sameday. Plata se efectueaza cu numerar la primirea produselor livrate prin curier. Chitanta pentru suma platita se elibereaza de catre firma de curierat. Suma maxima acceptata este de 10.000 lei/ zi de la persoana fizica sau de 5.000 lei/ zi de la persoana juridica.
  • Plata cu OP pentru comenzi speciale sau pentru comenzi care depasesc valoarea de 2.000 RON (dupa confirmarea disponibilitatii stocului de catre un angajat Habitat Energy). Produsele se vor livra dupa confirmarea intrarii sumei aferente in contul Habitat Energy SRL.
  • Plata prin Trezoreria Statului (dupa confirmarea disponibilitatii stocului de catre un angajat Habitat Energy). Produsele se vor livra dupa confirmarea intrarii sumei aferente in contul Habitat Energy SRL.

Comenzile speciale se deruleaza doar pe baza acceptarii mostrelor si a unui avans de 30%.


Plata cu Cardul Online:

Plata cu cardul online se efectueaza foarte usor, in 3 simpli pasi:


Pasul 1:

Din Formularul de Comanda, alegeti optiunea 2 - Card Online:


Pasul 2:

Dupa ce comanda dvs a fost procesata si confirmata, veti primi un email imediat ce Dep. Vanzari va verifica compatibilitatea produselor comandate. Apasati butonul "Plateste".


Pasul 3:

Dupa apasarea butonului "Plateste" veti fi directionati catre platforma de plata securizata ING WebPay. Aici trebuie sa completati cardul dvs

GATA - produsele vor ajunge la dvs in cel mai scurt timp!


Habitat Energy srl nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

facebook icon facebook icon facebook icon
iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy srl
© 2012-2021 toate drepturile rezervate.
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.
logo syms